Aanbod

Wat biedt BoAnn Coaching?

Bij BoAnn Coaching kun je terecht voor veel vragen op het gebied van liefde, intimiteit en seksualiteit. Wij bieden de onderstaande diensten.

Intimiteitscoaching
De intimiteitscoach coacht cliënten met intimiteits-, relationele en seksuele hulpvragen en begeleidt deze processen. In het coachingsproces is alle ruimte voor persoonlijk groei en heling. Bij deze vorm van coaching is geen sprake van fysieke interactie.

Sekszorgverlening
De sekszorgverlener verleent seksuele diensten voor cliënten met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Sekscoaching
De sekscoach begeleidt cliënten met seksuele hulpvragen. De sekscoach coacht de cliënt om persoonlijke doelen te verwezenlijken m.b.t. intimiteit en seksualiteit. De cliënt doet nieuwe positieve ervaringen op en leert nieuwe technieken. Deze ondersteunen het proces van de cliënt om een meer vervuld, rijker en geheeld seksleven te ontwikkelen.


Tantrische massage
De tantrisch masseur masseert de cliënt met als doel zijn/haar (seksuele) levensenergie te vergroten. Een tantrische massage vergroot het lichaamsbewustzijn. Het helpt je te zijn in het “hier en nu” en volledig te “landen” in je eigen lichaam. Je wordt heerlijk gemasseerd waarbij tantrische technieken (strijkingen, strelingen, pressuur, ademtechnieken) worden gebruikt. Er wordt gemasseerd op drie niveaus: huid-, spier- en botstructuur. De massage werkt in op de energiecentra (chakra’s) en vervolgens door op de hormoonklieren van het lichaam.
Tijdens een tantra massage is geen fysieke uitwisseling tussen de masseur en de cliënt.
De masseur kan het beste werken wanneer de cliënt ontvangt. Verzoeken om meer dan de massagehandelingen zullen niet worden ingewilligd. Een tantra massage is een liefdevolle aandachtsvolle massage waar de cliënt even helemaal los kan komen van het denken en heerlijk kan ervaren en voelen.

Een tantrische massage kan ook integraal onderdeel van een persoonlijk ontwikkelingstraject zijn.

Duo of vier-handen-massage
Tijdens een duomassage worden jij en je partner tegelijkertijd gemasseerd.

Tijdens een vier-handen-massage word je simultaan door twee masseurs gemasseerd.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op (via het contactformulier of telefonisch). Wees welkom in onze praktijk!

Het fotowerk is van de hand van Marijn Kluijfhout.
KvK nr: 51562030, BTW nr: 185834887B01, Vergunningnr: 2158037, Bankreknr: IBAN: NL03 RABO 01598.52.315, t.n.v. BoAnn Coaching